Az europ-med már Euro Medical Center

Az europmed.hu címen sokáig elérhető europ-med egyike azon magánegészségügyi szolgáltatóknak Magyarországon, amelyek nyugat-európai színvonalú szolgáltatásokat nyújtottak a pácienseknek, akár egy egyszerű orvosi konzultációról, akár komplex műtétről volt szó. Mostantól viszont már Euro Medical Center néven az euromedical.hu oldalon találhatjuk meg a központot, ráadásul kibővített szolgáltatási palettával.

Mit nyújtott az europ-med?

Az europmed.hu korábban csak az ortopédia területén nyújtott teljeskörű szolgáltatásokat a pácienseknek, ami azt jelentette, hogy a különböző ortopédiás állapotokról, betegségekről adott tájékoztatásokat, segített információkkal az egyes betegségek lefolyásáról és a lehetséges kezelési módokról. A tájékoztatáson felül, amennyiben ilyen igény felmerült, egy magánrendelés során végrehajtott újabb vizsgálat és konzultáció után a különféle magánkórház partnerek segítségével már konkrét megoldásokat is adott a betegek számára műtét vagy éppen más kezelési mód végrehajtásával.

Mit nyújt az Euro Medical Center?

Az Euro Medical Center néven továbbműködő szolgáltató, ami az euromedical.hu internetes címen érhető el, a szolgáltatás minőségének szintje és a megszokott nyugat-európai színvonal nem változott, viszont most már az Euro Medical Center plasztikai sebészet kategóriában is teljeskörű szolgáltatásokat biztosít. Prémium kategóriás, évtizedes tapasztalattal bíró orvosok segítségével nyújt megoldásokat a mellplasztika, a zsírleszívás, a hasplasztika, az orrplasztika vagy éppen szájfeltöltés vonatkozásában.

Amennyiben pedig úgy döntünk, hogy belevágunk az adott beavatkozásba, az Euro Medical Center 2 partner klinikája segítségével nyugat-európai körülmények között végre is hajtja a műtétet és biztosítja a megfelelő gyógyulási feltételeket.

Kimagasló színvonal  az Euro Medical Centerben

Érdemes tehát felkeresni az euromedical.hu oldalát, ahol további információkat tudhatunk meg a megújult magánegészségügyi szolgáltatóról és a különféle beavatkozásokról is részletes információkat kaphatunk. Amit fontos kiemelni, hogy az Euro Medical Center nem csak Budapesten, de Magyarország egész területén rendelkezik kiemelt egészségügyi partnerekkel, így ortopédia és plasztikai sebészet vonatkozásában tényleg európai színvonalú szolgáltatásokat tud nyújtani a páciensek számára.